за нас

Лилинг Хинг Таи долг специјалниот церамик Ко... Иствадс формира во 1997 година, специјализирајќи во истражувањето и развојот, извршувајќи за пожарни напади и кршење. Претпријатието секогаш се придржува на квалитетното преживување, инновација и развој, интегритетот на брендот , За да ги заштитиме и размислуваните претпријатија за последна продавање како цел, во текот на годините, нашите производи се продадени во целата земја, и извозен во Австрија, Африка, Бразил, Русија, Мексико... повеќе од 20 земји, Квалитетот на производот и услугата се многу пофалени од клиентите. „Нависок квалитет, преференцијална цена е нашиот менаџмент, Искрено очекуваме да соработуваме со масите на домашните и странски муштерии, заеднички развој! Добредојде да ја посетиме и да ја истражиме нашата компанија.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Лабораторската порцелана пожарна огнена крстила: Пресудниот компонент за градење на церамички материјали


Максимизирај ја ефикасноста со златниот церамички тенџи

Содржина: Важноста на ефикасна златна топка. а. Извонредна отпорност на жештината б. Хемиски стабилност за прецизно топење c. Најдобриот термален инсулуција 4. Материјална композиција b. Големина и капацитет c. С.


Златниот церамен тен: клучна алатка во изградбата и декорацијата

Вовед: Во областа на градежните материјали и декорацијата, користењето на керамика има огромна важност. Помеѓу различните алатки користени во рамките на керамичкиот сектор, златни керамички тенџи, Обично се наречени како керамички распрснати, игра витална улога. Оваа статија го истражува значењето на овие распрснати, нивната функционалност и користите што ги донесуваат на професионалците во лошите.


Ефикасна златна топење е лесна со крстички кршење:

Содржина: Важноста на ефикасна златна топка. Десниот церамичк кршел 5. и: Вообичаени прашања за топењето на злато со крстични крстили 9. Конлу.


Науката зад златниот топење во церамски тенџери: Истражување на церамичките крсти во изградбата и декоративната материјална индустрија.

Наслов: Алхемија на злато: откривањето на тајните на крстичките крсти во изградбата и декоративните материјали: Почекајте во кралството на топењето на злато со керамички тревки и разгледајте ја инструменталната улога која ја одиграла керамичките крсти во изградбата и декорацијата. индустријата на материјали. Откријте ги научните аспекти зад овој процес, додека добиваат скапоцени знаења недостасуваат.


Инновативни решенија: Керамички тенџи за златна топење во градеж


Кога станува збор за архитектурата и декоративната индустрија, керамиката игра клучна улога. Во овој сектор, злато се топи керамиска трева, обично наречена како керамска крстилна, е неопходна алатка за најразлични апликации. Во оваа статија ќе го истражиме значењето на оваа опрема, нејзините користи и како придонесува за ефикасно обработка на керамичката. Златно се топи.


Подобрувај го прецизноста со крпнички кршење за злато

Содржина: Важноста на прецизноста во златна топење. Избирањето на вистинскиот церамски крпнувач 6. ФК за крстични церами за златна топење. Внесување: Важноста на прецизноста во златниот топење кога станува збор за топењето на злато,


Гледај Повеќе