Rreth nesh

Liling Xing Tai Long Ceramics Special Co., ltdwas ngritur më 1997, duke specializuar në kërkime dhe zhvillim, duke prodhuar për kryqëzimin e zjarrfikës. Kompania gjithmonë përmban mbijetesën e cilësisë, innovacionit dhe zhvillim, integritetin e markës, Të mbrojmë dhe të menduara ndërmarrjet e shërbimit pas shitjes si qëllimi, gjatë viteve, prodhimet tona shiten mirë në të gjithë vendin, dhe eksportuar në Austri, Afrikë , Brazil, Rusi, Meksikë... më shumë se 20 vende, cilësia e prodhimit dhe shërbimi vlerësohen shumë nga klientët. Cilësia superiore Ne presim sinqerisht të bashkëpunojmë me masat e klientëve të shtëpisë dhe të huaj, zhvillimin e zakonshëm! Mirëserdhët të vizitosh dhe të hetosh kompaninë tonë.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Kryqëzimi i Laboratorit të Zjarrit porcelanës: Komponenti thelbësor për materialet e ndërtimit të ceramik

Hyrje: Në mbretërinë e materialeve të ndërtimit qeramike, Largët e zjarrit porcelanës kanë një rol jetësor në sigurimin e prodhimit të tullave dhe gurëve cilësore më të lartë. Këto kryqëzime janë të projektuara veçanërisht për të kundërshtuar temperaturat e larta dhe kushtet e ashpër, duke i bërë ato një përbërës thelbësor në procesin e prodhimit. Le të shqyrtojmë domethënien e laboratorit porsela.

2023-09-02 Shih më shumë

Zgjidhni efektshmërinë me potrat e shkrirës së arit

Përmbajtja Rëndësia e shkrirjes së arit të efektshme 2. Të kuptosh rolin e qeshqeve qeramike në shkrirjen e arit. a. Rezistenca e jashtëzakonshme e nxehtës b. Stabiliteti kimik për shkrimin e saktë c. Insulioni termal i lartë. Kompozicioni material b. Madhësia dhe kapaciteti c. S.

2023-08-16 Shih më shumë

Hyrje: Në fushën e materialeve të ndërtimit dhe të zbukurimit, përdorimi i qeramikëve ka rëndësi të madhe. Midis veglave të ndryshme të përdorura brenda sektorit të qeramikës, encave qeramike ari, Në përgjithësi e quajtur kryqëzime qeramike, luajnë një rol jetësor. Ky artikull shqyrton domethënien e këtyre kryqëzimeve, funksionalitetit të tyre dhe përfitimet që u sjellin profesionistëve në rrethana.

2023-08-15 Shih më shumë

Zhytja e arit e efektshme e bën të lehtë me kryqëzimet e qeramikeve: Udhëheqja e fundit

Përmbajtja Rëndësia e shkrirjes së artë të efektshme. Rrjetimi i qeramikut të djathtë 5. Përgatitje për pjesëmarrjen e artë 6. Hap-pa-pap Procesi i Zgjidhjeve të artë 7. Detyra dhe truke eksperte për pjesëmarrjen e artë të efektshme 8. FAQ s: Pyetje të përbashkëta për shkrirjen e Arit me kruzime karamike 9. Conclu.

2023-08-14 Shih më shumë

Shkenca pas pjesëmarrjes së artë në poçet e qeramike: Shqyrtimi i kryqëzimeve në industrinë e ndërtimit dhe materiale dekorative

Titulli: Alkemia e Arit: zbulon sekretet e kryqëzimeve të qeramikës në futjen e materialeve të Ndërtimit dhe dekorativ: Hipni në mbretërinë e shkrirjes së arit me enë qeramike dhe zhvillo në rolin instrumental që luajnë nga kryqëzimet e qeramike në ndërtimin dhe në dekorin e ndërtimit. industrinë e materialeve. Zbulo aspektet shkencore pas këtij procesi, ndërkohë që merr njohuri me vlerë të pavlefshme

2023-08-13 Shih më shumë

Zgjidhje novative: potsa qeramike për shkrirjen e arit në ndërtimin

2023-08-12 Shih më shumë

Poti i qeramikës së arit: Një kryqëzim për prodhimin e efektshëm të qeramiksë

Kur bëhet fjalë për industrinë e arkitekturës dhe të materialeve dekorative, qeramika luan një rol vendimtar. Brenda këtij sektori, një enë qeramike ari që shkrihet, i quajtur shpesh si një qeramik kryqëzim, është një mjet thelbësor për një shumëllojshmëri aplikimesh. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë domethënien e kësaj pajisje, përfitimet e saj dhe si kontribuon në përpunimin e efektshëm të qeramikës. Një cer i shkrirë ari

2023-08-11 Shih më shumë

Zgjidhni premtimin me krizimet e qeramikës për shkrirjen e arit

Përmbajtja Rëndësia e premtimit në pëlqimin e artë 2. Të kuptojmë qerkimet e qeramikës. Zgjedhja e krizimit të drejtë. Paraqitja: Rëndësia e saktësisë në shkrirjen e artë kur bëhet fjalë për shkrirjen e artë,

2023-08-10 Shih më shumë

Shih më shumë